KONTAKT:      mail: kunstforeningen.knaegt@gmail.com.   •    tlf.: 40 24 33 43

NÆSTE ARRANGEMENT 

GENERALFORSAMLING

ONSDAG 15. MARTS

 

 

seneste aktiviteter

CLAY – KERAMIKMUSEUM MIDDELFART

Kunstforeningens besøg på keramikmuseet CLAY i Middelfart var en spændende oplevelse. En fantastisk udstilling af værker af ’glasurens mester’ Morten Løbner Espersen suppleret af museets ’skattekammer’ og den helt nye udstilling om keramikkens sprog af Peder Rasmussen. Deltagerne fra kunstforeningen deltes i to grupper med hver sin indlevende guide og så sluttede arrangementet af med kaffe/te og himmelsk hindbærtærte.

SPÆNDENDE AFTEN OM SKITSER
 
At ”skitser i kunsten” kan anskues fra så mange forskelligartede vinkler, kom nok bag på de fleste af tilhørerne, der havde en både berigende og hyggelig aften i selskab med kunsthistorikeren Theis Vallø Madsen.
Theis Vallø Madsen nuancerede og perspektiverede aftenens emne, der blev rigt illustreret med både historiske og aktuelle eksempler på skitser og deres rolle i kunsten gennem tiderne.
 

SPROG, MUSIK OG BILLEDSPROG

Et forrygende arrangement i samarbejde med sprogfestivalen ‘Sprogense’. Liselotte Krogager læste op af dansk litteratur fra 80’erne, mens Jesper Sivebæk tryllebandt med smukke arrangementer af Kim Larsen melodier. Imens lod tre billedkunstnere sig inspirere af ordene og tonerne, BENJAMIN ABANA malede med akryl på lærred, Emanulea Marchetti brugte akvarelfarver, mens Carsten H. Frederiksen primært tegnede med tusch.

SE MERE HER

VILDE LYDBILLEDER & LÆKKER GUITAR

Billedkunstnerne Lisbeth Holst Gundersen og Else Friis lod sig inspirere denne milde sommeraften, hvor Tromleorkestret og Morten Nordal skiftedes til at lave vidt forskellige stemninger. Morten Nordal på guitar forkælede publikum med dejlige jazztoner, mens  Tromleorkestret forbløffede publikum med både smukke og vilde lydbilleder

SE MERE HER

GENERALFORSAMLING 2022

Generalforsamlingen afholdtes i let og munter stemning d. 2. marts.

Nye bestyrelsesmedlemmer blev Herdis Fris Møller og Lonni Røjskjær.

Referatet kan læses her

Referat

BOSSANOVA & CROQUIS

Trioen Boldt’s Bossa underholdt med legende og kælne latinrytmer med en fantastisk sangerinde i front. Samtidig tegnede de tre croquistegnere, Anne Grete Hvirvelkær, Per Nielsen og Camilla Boman Jensen til de eksotiske rytmer fra orkestret. To modeller  skiftede positur ved hvert nummer.

SE MERE HER

MUNROE RICHTER

“Sløjfen” i Bogense lagde lokaler til et spændende arrangement, hvor Munroe Richter indledningsvist fortalte om sin deltagelse i DRs ‘Danmarks Bedste Portrætmaler.’

Efterfølgende kunne aftenens tilhørere følge med i en demonstration af portrætmaleriets kunst

ART TALK MED JARI DOLBERG

Blandt sine udstillede værker fortalte multikunstneren om sine overvejelser når han arbejdede med et motiv. Hans træsnit kan karakteriseres som skæbneskilderier , og tilhørernes spørgelyst til inspirationen var stor. Fokus var lagt på hans træsnit, men Jari Dolberg arbejder også med malerier, raderinger, skulpturer, digte og fortællinger

 

FAABORG MUSEUM

Kunstforeningens besøg var beriget af en entusiastisk guide, der begejstret og med stor indlevelse fortalte om udvalgte værker og museets arkitektur.

Efter rundvisningen sluttede vi af med kaffe og chokolade i museets café

TIlmeld dig kunstforeningen