DITTE SØRENSEN

 

Udstilling

25. maj – 21. juli 2024

NICO HAGÉMANN

 

Udstilling

25. maj – 21. juli 2024

DITTE SØRENSEN

Ditte Sørensen er bosiddende i København. Mange er begejstrede for hendes unikke værker, og også i USA er der bud efter hende.

Hun har sin helt egen stil og teknik, hvor værkerne skabes som collager, der frihåndsbroderes på hendes symaskine. Ofte placerer hun originalerne mellem glasplader, hvor de ligger i pres, og når de hænger på væggen, skaber indramningen en ekstra dimension, der resulterer i smukke skyggeeffekter og som gør hendes billeder foranderlige og levende.

Hendes værker er fulde af små og store historier. Materialerne kan være alt fra gamle indkøbsposer til udgåede pengesedler, kærlighedsbreve og genstande med affektionsværdi.

 

NICO HAGÉMANN

Nico Hagémann blev født i 1994 og bor og arbejder i København.

Der går langt imellem, at man finder hans værker i den etablerede galleriverden, som han ofte oplever som begrænsende og distanceskabende. For Nico Hagémann er det vigtigt at undgå at tilpasse sig for meget, da han ikke har lyst til at gå for meget på kompromis med sin kunst. At undgå at få stækket vingerne ligger i ham, som en dyb trang – og det er sikkert også en af årsagerne til, at han ikke begrænser sig i hverken stil eller materialevalg.

 

Nico Hagémanns arbejde er forankret i graffiti, men fra begyndelsen har han udforsket andre discipliner som croquis, art nouveau, klassisk kunst, anatomisk tegning og surrealisme.

Værkerne er fyldt med finurligheder, symbolik og sælsomme konstruktioner. Hans inspiration er baseret på en meget rodløs, urolig og endda hensynsløs opvækst, der har tvunget ham til at finde skønhed de mest uventede steder og til at finde lys i kaosset. Han skaber ud fra livet, mens det udfolder sig, ved at bruge sine ekstraordinære evner til at blande traditionelt håndværk med uventede metoder og materialer.